Realisatie: Kunst op maat voor Kapsalon Marcel

Bijgewerkt: 3 nov 2020


Wij hadden het genoegen om Nathalie, de dame achter Kapsalon Marcel, te ontmoeten. Een op en top Kempense Kapperszaak in Kasterlee. Met onze Kempense roots, voelden we uiteraard meteen een klik.


Ferm gemakkelijk

Ons concept sprak haar erg aan, weet ze te vertellen: 'Begin maar eens te zoeken online, naar een werkje dat je leuk vind, niet gemakkelijk!' Na een lange zoektocht naar het juiste kunstwerk, voor haar kapperszaak vond Nathalie ons portfolio online. Na wat browsen werd ze meteen verliefd op de stijl van Charlotte De Baere en nam ze contact met ons op via mail.


Kunstgezind ging met Nathalie in gesprek om alvast te luisteren waar ze juist naar op zoek was, ook voor ons leek het een perfecte match met wat Charlotte uitstraalt.

We faciliteerden een bezoekje voor Nathalie aan het atelier van Charlotte voor een eerste kennismaking. Zo kon ze ook rechtstreeks bij Charlotte vertellen wat haar aanspreekt in haar werken en waar ze zelf juist naar op zoek is. Charlotte kreeg zo de kans om Nathalie beter te leren kennen waardoor we samen tot een correct voorstel kwamen voor beide partijen.

Hierin konden we rekening houden met de juiste afmetingen, budget, en kleurenpalet.


Charlotte is aan de slag gegaan rekening houdend met alle wensen van de klant. En het resultaat is 'magic' zoals de dames het zelf beschrijven. Zowel Charlotte als Nathalie waren erg enthousiast over het eindresultaat maar evenzeer over het proces. Die blije gezichten is waar we het allemaal voor doen!


Hoe Nathalie dit heeft ervaren laten we zelf vertellen hieronder via een Instagram post die ze onlangs postte.Review van Nathalie - Via Instagram @kapsalon.marcel

"Zoals de meesten wel weten, is mijn salon iets waar ik al HEEL goed en vooral lang over heb nagedacht 🤓 De bedoeling was om het zo eenvoudig mogelijk toch een gezellige uitstraling te geven. Met de hulp van @charlottedebaere.be en @kunstgezind is dat helemaal goed gekomen! De schilderijen maken het salon helemaal ‘af’! Ik ben er zo gelukkig mee 💛 Een schilderij vinden is niet zo gemakkelijk.. Ik wou iets met kleuren waar ik blij van werd, iets wat rust en tegelijk energie uitstraalt.. maar vooral iets waar je naar kan blijven kijken en nieuwe dingen in ontdekt. Maar hoe kom je daar nu aan?? Awel. Via @kunstgezind. Deze sympathieke kempenaars hebben een platform opgericht om kunstenaars in contact te brengen met mensen die graag kunst willen kopen. Dus op die manier zit je samen en kom je samen tot een kunstwerk dat helemaal bij jou past.. Charlotte heeft dat perfect begrepen wat ik bedoelde en voor mij ‘Lumière ‘ gemaakt..Mooier dan dat kunnen wij het niet verwoorden.

Plan een bezoekje in bij Kapsalon Marcel en ontdek de kunstwerken met eigen ogen!


Zoek jij nog naar een uniek werkje voor je zaak of voor bij je thuis aan de muur? Bekijk hier alvast ons portfolio en geef gerust een seintje!


63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven