Kunstgezind X The Canvas By Querencia

Een samenwerking die begin 2019 al eens in de kijker stond maakt een terugkeer.

Sommigen onder jullie herinneren zich misschien onze reis naar New York nog.

Eerder deze maand opende The Canvas By Querencia Studio, onze partner uit NY, een vestiging in Antwerpen. Kunstgezind en Made faciliteerden de opening van The Canvas By Querencia Antwerp.


The Canvas By Querencia is een sustainable fashion hub met merken van over de hele wereld. Deze moeten allemaal voldoen aan de normen van de UN Sustainable Development Goals. Wij geloven met Kunstgezind dat Kunst hier een belangrijke rol in kan spreken om zo een grote massa aan te spreken en met zen alle voor een betere wereld kiezen. 


Samen met Querencia Studio & The Canvas By Q

Antwerp hebben we zitten sleutelen aan een nieuw concept dat onze samenwerking extra in de verf kan zetten. En onze artiesten zijn heel belangrijk om dit te doen slagen! 

Het 'Art Meets The Sustanable Development Goals' project is een collaboratie dat onze kernwaarden, missie, visie, netwerk en passie combineert. Het project is een serie van 17 exposities, uitgevoerd door een lijst zorgvuldig geselecteerde kunstenaars die een van de duurzame ontwikkelingsdoel van de UN kiezen dat nauw aan hun hart ligt. Elke expositie focust op de interpretatie van het verkozen van de kunstenaar.


Kunstliefhebbers worden uitgenodigd om te participeren door regelmatige events bij de opening van een nieuwe expositie.


We kijken uit naar jullie steun en hopen dat we aandacht kunnen creëren voor een betere wereld.

Ben je een kunstenaar en spreekt dit project jou aan? Meld je dan nu aan om deel te nemen!


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze creatieve nieuwsbrief!

58 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven