Hoe kies je het gepaste kunstwerk voor je interieur?

Bijgewerkt: 3 nov 2020


Ben je net verhuisd of van plan om je woning opnieuw in te richten? Hier en daar een kleine opfrissing zoals een kunstwerk kan een groot verschil maken. Met een goede keuze aan kunst in je woning creëer je echt die personal touch. Maar het is niet altijd gemakkelijk om het ideale kunstwerk te vinden dat helemaal bij jou en je woning past. Gelukkig helpen wij je graag verder met deze keuze van een kunstwerk en verhelpen we heel wat stress en onzekerheid in verband met het maken van de juiste keuze!


Voor je start met het kiezen van een werk, nog even dit:

Kunst heeft een impact op je woning en dus ook op jou. Kunst verruimt je beeld, spreekt je creativiteit aan en maakt de ruimte heel wat persoonlijker. Met kunst in huis maak je een statement. Het is dus belangrijk om een goede overweging te maken. En hierbij helpen we je graag!


Kunstwerk 'Untitled' - Yana Van Nuffel


Hoe gaat dat nu juist in zijn werk, vraag je?

Kunstgezind biedt een portfolio aan van heel diverse, gedreven, lokale en getalenteerde artiesten. In ons portfolio vind je abstracte werken, heel kleurrijke werken, illustratieve werken tot zelfs installatiekunst. Jij bladert eens door ons portfolio op een zondag middag, met een koffietje en een fijn muziekje op de achtergrond. Je gaat meteen aanvoelen welke artiest jou aanspreekt. Waar jij echt van denkt, ‘WAUW’ - I really like this!

Yes! And that’s where we come in! Je stuurt ons een mailtje of berichtje via Instagram/ Facebook en je vertelt ons welke artiest/stijl je aanspreekt. Je geeft even een budget mee als dat van toepassing is en eventueel gewenste afmetingen. Je mag ons ook altijd een foto sturen van de ruimte waar je je werk wil ophangen. Hoe meer pixels wij ontvangen , hoe duidelijker het beeld. ;)


Kunstwerk 'Piano bar' - JW


Is er een werk dat je erg aanspreekt? Wij photoshoppen dit gewoon op de foto die je ons eventueel stuurt van de ruimte. Zo krijg je een beter beeld van welke impact het werk zou hebben in de ruimte. Vind je de stijl van de artiest geweldig en wil je echt een piece unique? Geen probleem, de artiesten in ons portfolio maken met plezier een persoonlijk werk op maat voor jou. Input is altijd mogelijk, maar de artiest behoudt altijd zijn artistieke vrijheid.

Et Voila!

Jouw unieke werk is klaar om geleverd te worden! Nu kan je vrienden en familie uitnodigen voor een brunch en lekker stoefen over je nieuwe, unieke stuk! Ben je op zoek naar een kunstwerk? Blader dan eens door ons portfolio. Ben je overtuigd en wil je graag een kunstwerk op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


180 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven