Happy 2020 - Wat een jaar voor ons.

2019 begon met een vliegende start voor Kunstgezind. We kregen namelijk de opportuniteit om een expo te organiseren in New York! Uiteraard, zijn we met plezier ingegaan op deze unieke kans. Als jonge start-up vlogen we met twaalf artiesten naar New York en beleefden samen de week van ons leven. 

De meesten vertrokken als vreemden en kwamen terug als vrienden. In een week tijd ontstond er een  hechte band en zagen we veel kruisbestuiving tussen de aanwezige artiesten. Bijna een jaar later zien we nog steeds mensen samen werken en elkaar helpen met exposities. 


Dit soort connectie willen we ook hier in België mogelijk maken.

Om van het kunstgezind netwerk een echte community te maken zijn we een plan beginnen uitwerken om onze eigen locatie te openen. één duidelijk antwoord kwam naar voor; onze eigen co-working space / atelier ruimte.

Na maanden onderzoek en hard werk, samen met onze vrienden van het ontwerpbureau Prspctf, is hier een mooi concept uit ontstaan. Klaar om gelanceerd te worden! Zoals in eerdere mailings vermeld werd zijn we nu op zoek naar een geschikte ruimte om dit op te starten.

Naast veel nieuwe ideeën ontstonden er ook nieuwe samenwerkingen, namelijk een internationale samenwerking met Querencia Studio, onze host in New York. Vanaf 25 januari verwelkomen we dan ook heel graag onze Amerikaanse vrienden in Antwerpen! 

Zij zullen hun eigen sustainable fashion hub openen in de Groendalstraat 20, 2000 Antwerpen. Kunstgezind zal hier als Cultural Partner aan mee werken. Wij kijken er alvast enorm naar uit! 

Houdt zeker de komende weken onze social media in de gaten. Wij broeien al eventjes op een paar een ideetjes om onze taak als Cultural Partner van The Canvas Antwerp heel mooi in te vullen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze creatieve nieuwsbrief!

74 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven