Cadeaus geven is zo leuk! Maar wat geef je nu dit jaar weer?


Ieder jaar opnieuw stel je dezelfde vraag: Wat zal ik dit jaar geven voor kerst?? En geloof me, jij bent niet de enige met die vraag. Origineel uit de hoek komen met cadeau's voor kerst is niet simpel. Wij hebben daar een oplossing voor en geven je graag enkele tips vanuit een creatief en kunstzinnig perspectief.


Een niet te duur cadeau, en toch origineel en uniek.

We kunnen het niet ontkennen dat kunst een positieve invloed heeft op je interieur en dus ook op je gemoed. En je wilt toch net iemand gelukkig maken? Wel geef een kunst print cadeau. Wij hebben 4 totaal verschillende prints ter beschikking voor jou. Ze zijn gelimiteerd tot maar 2O stuks per editie, wat maakt dat je dus een semi-uniek cadeau kan geven. Ze kosten 55euro incl. BTW, excl. verzendkosten. Je krijgt er een certificaat van echtheid bij en het beste van al; je steunt een lokale artiest!


Print The lonely Paddler en Print Vaas met bloemen.Laat de gelukkige al eens stiekem iets kiezen op ons portfolio.

Kunstgezind biedt een portfolio aan van heel diverse, lokale en getalenteerde artiesten. In ons portfolio vind je abstracte werken, heel kleurrijke werken, illustratieve werken tot zelfs installatiekunst. Je laat jouw mama, papa, vriend of vriendin,... eens rustig bladeren door ons portfolio. Hoor eens wat ze mooi vinden, welk werk zou er mooi passen in hun interieur, waar worden ze gelukkig van? Wetende dat de werken op onze website allemaal bestaande werken zijn en dus ook beschikbaar! Vraag het voor de zekerheid even na. ;)

Je vindt ook bij elke kunstenaar een prijslijst, zo krijg je een goed beeld van de prijscategorieën.


Kunstwerken van Ruth Devriendt


Jij gaat alleen voor unieke cadeaus!

Jij weet wat jouw mama, papa, vriend of vriendin,... wil. Jij weet waar ze helemaal gelukkig van worden en wat er perfect past in hun woning! Of je hebt hun al eens de naam van een kunstenaar uit ons portfolio horen vallen? Wel dan ben je klaar om een kunstwerk op maat te laten maken. Je kiest de artiest waarvan de stijl jou (wel ja die van jouw vriend) het meest aanspreekt, je geeft bepaalde restricties mee zoals een afmeting of een budget en wij gaan aan de slag. We nemen contact op met de kunstenaar, checken wat mogelijk is en wanneer het werkje zou af geraken. Even later krijg jij een werk op maat geleverd aan jouw voordeur, of die van de gelukkige.


Ben je overtuigd en wil je graag een kunstwerk op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Is je oog gevallen op één van de werken uit ons portfolio, stuur ons dan zeker een mailtje!


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven